Энергоресурсы и их сбережение

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Энергоресурсы и их сбережение » Тестовый форум » Рыбацкий магазин


Рыбацкий магазин

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Посоветуйте хороший магазин для рыбаков

0

2

Можете купить не плохой спиннинг Дайва https://daiwa.in.ua/ в этом магазине большой выбор и цены приятные. Мы часто заказываем необходимое для рыбалки именно у них, и всегда довольные выбором. Недавно еще купили катушки новые не дорогие для спиннингов.

https://daiwa.in.ua/image/cache/catalog/product/6188-200x200.jpg

Отредактировано Горбань (2021-08-14 17:03:52)

0

3

Це дуже класний спініг, підтримую!

0

4

juliakotana написал(а):

Посоветуйте хороший магазин для рыбаков

Я в інтернет магазині "Лодка5" купив крутий човен Барк та мотор до нього за вигідною ціною! Нещодавно там придбав ще хороший ехолот з GPS https://lodka5.com.ua/ua/eholoty/eholot-s-gps/ Всім раджу зайти на цей сайт та подивитися асортимент. Там дуже гарний вибір, продукція від найкращих світових виробників. Ціни найвигідніші в Україні, тому що ця компанія є офіційним дилером!
https://lodka5.com.ua/image/cache/catalog/easyphoto/9083/eholot-garmin-echomap-uhd-62cv-photo-1-jpg-6-850x850watermark.webp

0

5

А одежду защитную где можно заказать?

0

6

Якщо треба одяг або взуття для рибалки, охоти, туризму, то краще вам завітати у військовий магазин https://killa.com.ua/uk Тут є нормальні комплекти камуфляжу, також різні сумки та рюкзаки, які неодмінно знадобляться у подібних заходах. Ще гляньте тут палатку, дощовики... Багато чого можна тут знайти, тому краще вам завітати до сайту і все побачити на власні очі.

0


Вы здесь » Энергоресурсы и их сбережение » Тестовый форум » Рыбацкий магазин